Вижте някои от най-красивите жени от протестите! (СНИМКИ)

ПротестиПротестите в България представят най-належащите проблеми в страната. Хората в страната излизат по площадите, за да демонстрират своето човешко недоволство срещу управляващите. Те са възмутени от тройната коалиция, съставена от БСП, ДПС и Атака, които ръководят кабинета Орешарски и самия премиер като марионетка. А той от своя страна, воден пряко от своите „началници” допуска гаф след гаф.

Това разлюти много българския народ. На всички вече ни писна да бъдем лъгани, мамени, да ни се обещават гръмки слова преди изборите, които нямат шанс да станат реалност.

По площадите излязоха млади и стари, мъже и жени – всички дружно скандират „Оставка”, „Мафия” и „Червени боклуци” срещу управляващите и пееха в един глас химна на България. Плакатите са уникални, със своята изобретателност и тънко чувство за хумор искат да покажат на властта, че не е желана.

А жените на протестите са сред най-красивите. Вие сами можете да се убедите като разгледате тази колекция от фотографии. Насладете се на тези прекрасни българки, които имат своята гражданска позиция и са готови да я защитават докрай!

ПротестиПротестиИзточник: chudesa.netПротестиПротести

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *