Вижте на кого завеща милионите си Лили Иванова!

Лили ИвановаПримата на българската естрада е открила в лицето на малката шестгодишна певица Йоана своята астрална близначка.

Лили Иванова най-накрая разкри волята си. Тя направи своето завещание, в което остави милионите си на малката певица Йоана, внучка на сестра й. Според примата на българската естрада именно момиченцето е нейният астрален близнак, пишат от  агенция „ПИК”.

Шестгодишната певица вече е изпратена да учи в швейцарски колеж, Лили Иванова специално е наела музикален педагог, който три пъти в седмицата ще учи детето на тънкостите в музикалното изкуство и ще му преподава пиано. Примата е обградила малката Йоана с внимание, тъй като детето е родено на същата дата като Лили – на 24 април, а имат и еднаква кръвна група – А.

Магичните заложби на Йоана са се проявили още при раждането й. Самата тя се появила на датата на великата Лили Иванова по естествен начин, а не чрез планирано секцио. Още в деня на раждането на Йоана, примата ни я е нарекла, че ще следва по нейния път към голямата сцена – нещо, което се сбъдва дори и на крехката й възраст днес.

Близки до семейството на Лили Иванова споделят, че малката Йоана буквално е „одрала кожата” на сестрата на баба й. Въпреки че Лили не обича много да дава информация за своите роднини, тя обожава момиченцето и е решена твърдо да му помогне звездата й да изгрее не само на родния, но и на световния музикален небосвод.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *