Вижте най-скъпия всъдеход в света

BentleyРъководството на Bentley официално обяви, че ще пусне автомобил с повишена проходимост, който ще се появи на бял свят през 2016 година. От компанията пуснаха и първото изображение на модела (горната снимка), въпреки че от него трудно може да се добие представа за външния вид на колата, предават от fakti.bg.

Прототип на всъдеход с марка Bentley беше показан през 2012 година по време на автомобилното изложение в Женева. Прототипът Bentley EXP 9 F (долната снимка) обаче предизвика страхотно недоволство от страна на специалисти и медии. Дано сега англичаните да са поправили грешката си.

Все още не е известно нищо за техническите параметри на автомобила. Прототипът EXP 9 F беше оборудван с W-образен дванайсетцилиндров двигател с мощност 600 конски сили с два турбокомпресора. Моторът е разработен от концерна Volkswagen AG, който е и собственик на марката Bentley.

Независимо как ще изглежда, новият автомобил с повишена проходимост и марка Bentley ще се превърне в най-луксозното и най-скъпо возило от този клас. В момента този своеобразен рекорд се държи от Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6.Bentley EXP 9 FBentley EXP 9

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *