Вижте най-косматия мъж на планетата

Ю ДженхуанНай-косматият мъж на Земята е Ю Дженхуан (Yu Zhenhuan), чието тяло е покрито с 96% окосмяване. Този рекорд е надминат само от двамата мексикански братя Лари и Дани Гомез, които обаче не са така популярни като китайския си „колега“. Те записани в книгата на Гинес, тъй като окосмяването по тялото им е цели 98%.Най-косматият мъж на планетата

Yu Zhenhuan страда от рядко заболяване, което предизвиква плътно окосмяване на тялото му от главата до глезените му. Той е трябвало да претърпи няколко операции за премахване на косми от ушите, венците и други места по тялото си, за да може да води сравнително нормален начин на живот. Окосмяването в ушите му било толкова силно,че предизвиквало сериозни възпаления, които можело да доведат до инфекция на мозъка, ако не е вземел навременни мерки.

Планът на Ю Дженхуан е да премахне окосмяването от тялото си с лазерна епилция, която за неговото състояние обаче ще е много скъпа и болезнена. Преди да пристъпи към тази крачка, най-косматият човек на земята, е постъпил умно, като е решил да спечели популярност с вида си и да го използва като трамплин към успеха.

„Животът ми не е бил никак лек досега. Като дете трябваше да се справям с всякакви подигравки и нападки. Не можех да водя нормален живот. Не исках за излизам, не исках другите хора да ме виждат.“Ю Дженхуан - Най-косматият мъж на Земята

След като пораснал обаче, Yu Zhenhuan осъзнал, че му трябва воля, за да се справи с това и да покаже на всички хора по земята с физически различия, че те трябва да се борят за нормален живот.

Ю Дженхуан иска да стане популярен поп-изпълнител, като вече сериозно се изкачва по пътя към успеха. След 26 годишна възраст той сякаш се отприщва и започва да води нормален начин на живот, стремейки се да се интегрира в обществото и дори да направи блестяща кариера.
Yu Zhenhuan
Най-големият проблем на Кинг Конг (както той сам се нарича) е бил да намери жена, която да го хареса. Било почти невъзможно да срещне момиче, което да иска да погледне отвъд пласта окосмяване, което за него винаги е било като решетка към външния свят. Но тази история има своята щастлива развръзка – Ю Дженхуан се жени за очарователната си съпруга в края на 2007г. и двамата са изключително щастливи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *