Вижте най-бруталния побой в “БИГ Брадър”!

Етикети:

Бой в Биг БрадърЧовекът не си играе, за разлика от българските участници, които умориха зрителя да гадае кога най-после Къци ще набие Юлиян Константинов или Багата.

След пиянска свада в изданието от 2008 г., кикбоксьорът изведнъж нанася два тежки удара на очевидно много по-слабия от него съквартирант Дарий Кишлук. Цяло геройство е, че младежът не пада на секундата в нокаут, наместо това тътри да бяга в двора на къщата, а Уорхол се понася след него. Останалите съквартиранти безуспешно се опитват да го спрат. Ужасът обаче дава крила на Кишлук, който с финтове, на които и Данчо Лечков може да завиди, успява да се изплъзне от бабаита, влетява обратно в къщата и се скрива в спалнята.

Въпреки че вратата не е заключена, преди да влезе, кикбоксьорът я разбива на трески с ритници и юмруци, навярно да покаже на криещия се вътре какво го чака. Вече в спалнята той започва да обръща леглата, за да види под кое се крие жертвата. За съжаление тук клипът свършва, на нас ни остава само да се надяваме, че Биг Брадърът се е намесил. Макар че в случая навярно ще бъдат необходими поне десетина Биг Брадъри.

Източник: БЛИЦ

5 коментара по “Вижте най-бруталния побой в “БИГ Брадър”!

    • Е вие слепи ли сте или какво ? – Има видео и е доста любопитно . Вместо да обиждате и псувате ,проявете търпение .
      Аман значи от такива злобни хорица .

  1. Плесна му един шамар. Като има видео нека другата статия с „видеото“ да наречете „побой“. Защото това са само заглавия, които „хващат“ окото, привиличат излишно внимание и лъжат читателите. : )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *