Вижте най-абсурдните фотошоп издънки в нета! (СНИМКИ)

Фотошоп издънкиКогато си коригирате обиколката на бюста, не забравяйте и отражението в огледалото.

Добре е като си увеличавате бюста с фотошоп, да помислите и за отражението в огледалото.

Употребата на фотошоп отдавна вече не е привилегия само на работещите в модните списания. Вече почти всички момичета и момчета се възползват от коригиращата програма, за да внесат подобрения във външния си вид поне на снимка. При някои ефектът не е никак лош, при други не се получава твърди добре, а трети са направо трагични в опитите си да си докарат сексапилна визия.

В случая говорим и за двата пола. Момичетата най-често се възползват от фотошопа, за да понапълнят бюста си като по този начин коригират липсата му. При подобна интервенция обаче е необходимо да се следи внимателно какво точно се прави, за да не се окаже девойката вместо с две, само с една увеличена гърда. Или пък да пропусне, че в отражението на огледалото зад нея се показва истината за гръдната й обиколка. Или по-скоро липсата на такава.

Друг любим прийом на дамите е да си докарат по-тънка талия с малко помощ от фотошопа. Само че някои очевидно пропускат, че правейки сексапилна извивка на кръстчето си, извиват и всичко около него. В този случай – оградата.

Фотошоп издънкиФотошоп издънкиМомчетата пък се опитват да впечатлят с мускулесто тяло. Тук коментарите са повече от излишни. А за снимката на младежа, който се плацика в морето насред хола си можем само да замълчим. Снимките са събрани от тематичния сайт EpicFail.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *