Вижте моделка на „Виктория Сикрет” без грам фотошоп

Райка ОливейраБразилският модел на „Виктория Сикрет” Райка Оливейра разкрива не толкова перфектно тяло, когато е без грам фотошоп.

Снимките на знойна красавица обиколиха мрежата и предизвикаха множество коментари. 29-годишната Райка, която е бивше гадже на Роналдо, показва коремче, целулит и странно стърчащи кокали.

Разбира се, всички тези малки детайли, които тук загрозяват картинката, обикновено са напълно заличени чрез обработващите програми.

Сесията, която изтече в нета обаче, е съвсем натурална и все още не е минала през ръцете на професионалните коректори.

Ако това се беше случило, то щяхме да видим една съвсем различна и съвършена Райка Оливейра. Манекенката, която позира по бельо за „Виктория Сикрет” е може би една от най-желаните жени в света. На тези фотоси я виждаме в гореща визия по бански, които издават тайните на прелъстителната брюнетка. Повече от ясно е, че дори топ красавиците имат своите недостатъци, а това, че са се сдобили със слава на такива, явно не ги прави богини.

Райка Оливейра е слаба, но също има целулит, с който се борят хиляди по света. Може да се подлага на строг режим, но борбата с този проблем изглежда, че е трудна даже и за една „идеална” мис като нея.

Източник: kliuki.net

Райка ОливейраРайка Оливейра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *