Вижте колко пари е пръснал Делян Пеевски за златния микрофон на Цвети Янева!

Цвети ЯневаДелян Пеевски здраво инвестира в принцесата си Цвети Янева, която напоследък се фука сред колежките си със златен микрофон.

Фолк певицата е много глезена принцеса, която освен това е влюбена в депутата, който беше посочен за шеф на ДАНС. Каква идилия, а?! Също като в приказките!

Както вече Kliuki.net писа, Делян Пеевски е особено щедър към гаджето си Цвети Янева. Неговото единствено условие е тя да му е вярна и да не показва тялото си на хората. Останалото Пеевски изсипва в краката й – дрешки, рокли, бижута, солидна месечна издръжка са подаръците от съдбата за баровката на фолка. Прозвището на Цвети Янева бързо набра скорост, защото от дебютантка тя се превърна във фаворитка в чалга средите.

Клиповете й са супер скъпи, снима ги извън страната, а цял екип от професионалисти пърха около нея, както сме виждали само при световноизвестните звезди. Цвети Янева несъмнено е много обаятелна дама, а целият този антураж и придобивките, са я превърнали в блондинка с особено голямо самочувствие.

Изпълнителката толкова се взела на сериозно, че дори си поискала да й бъде осигурен златен микрофон, с който да шашка феновете си на участия. Веднага го получила, разбира се, а цената му възлиза на близо 10 бона, разкриват запознати. С такова оръдие на труда мога да се похвалят певци като Дженифър Лопес и Шакира, а сега вече и нашето Цвети се нарежда сред тях.

Делян Пеевски толкова е хлътнал по Цвети Янева, че е броил пачка даже и за златния й микрофон!

Източник: Kliuki.net

Един коментар по “Вижте колко пари е пръснал Делян Пеевски за златния микрофон на Цвети Янева!

  1. Той го е откраднаЛ а не купил.. Декларирал е доходи от 9000 лв.. Сигурно яде помия в кочината

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *