Вижте кой е най-сърдит след „Футболист на годината”

Етикети:

Футболист на Годината - 2012Националът е недоволен, смята, че е бил недооценен!

Както след всяка церемония, и след Футболист на годината има сърдити и недоволни. Талантът на Литекс Георги Миланов беше определен за №1, изпреварвайки Иван Иванов, Станислав Манолев, Николай Михайлов, Димитър Бербатов и други.

Източницит са споделили, че Станислав Манолев бил обиден на журналистите. Националът още преди дни разбрал, че няма да е победител и решил в знак на протест нарочно да не се явява на церемонията. Именно бившият футболист на Литекс е най-сърдит, като считал, че е недооценен. Манолев смятал, че през 2012 година имал много силни изяви с екипа на ПСВ Айндховен и националния отбор и тайничко се надявал да бъде избран за Футболист на България.

Отсъствието му на церемонията се опита да замаже близкият му Светослав Дяков, който излезе на сцената, за да получи наградата му за третото място.

„Благодаря от името на Манолев. Сигурен съм, че за него е чест да е в тройката“, изрече Дяков.

Както вече стана ясно, церемонията събра враговете Борислав Михайлов и Христо Стоичков, като Камата този път не се счепка с шефа на БФС. Големият отсъстващ беше националният селекционер Любослав Пенев, който реши да помпа мускули във фитнеса на „Царско село“ и обърна гръб на събитието. И дума обаче не може да става, че селекционерът на „трикольорите“ е обиден за нещо.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *