Вижте кои са най-надарените мъже

Етикети:

Вижте кои са най-надарените мъжеМъже от 113 държави взеха участие в световната надпревара за най-дълъг член. Идеята хрумнала на ирландски учени, които се заели с организирането и съответно с измерването на “елементите”. Кеф голям, а?!

Примамливата за дамите битка спечелиха безспорно конгоанците, чиято средна дължина на мъжкото достойнство е 18,03 сантиметра, пише сайта новини.бг.

Сребърният медал забърсаха еквадорците, чиято средна дължина е 17,8 сантиметра.

Оказа се, че жителите на латиноамериканската държава са отбелязали прогрес с цял 0,1 сантиметра.

На третото почетно място здраво са стъпили ганайците със среден размер от 17,3 сантиметра.

Много лоша е картинката в противоположния край на класацията, където се намират представителите на Азия. Господата от Южна Корея могат да се похвалят с мъжко достойнство от 9,7 сантиметра, индийците и тайландците с 10, а китайците с 11 сантиметра.

За българите така и не е упоменато нищо във въпросната класация, но това може би е на хубаво. Не ни стига финансовата криза, ами ако трябваше и да стресираме народа, че освен в политиката и бизнеса, и в с*кса не ни бива, живи да ни ожалиш.

А и защо трябва да отваряме очите на блондинките и да им показваме колко точно са 20 сантиметра, след като приятелите им отдавна вече са ги “светнали” в представата за въпросния размер…

Един коментар по “Вижте кои са най-надарените мъже

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *