Вижте как Черната Златка се издаде, че е бременна!

Златка ДимитроваЗлатка Димитрова успя да хвърли в шок съквартирантите и най-вече Киро Скалата и Ели, пред които загатна, че е бременна.

Черната Златка седеше около масата с Киро, Ели и Лео, и четиримата си бъбреха сладко. Изведнъж Злати се сети нещо и се стресна. В следващия момент тя доближи микрофона си към устата и на няколко пъти помоли „Биг Брадър“ да й предостави фолиева киселина, защото нейната вече свършвала, а не можела без приема й.

Киро Скалата първо се пошегува като я попита: „Що ти е тая фолиева киселина? Да не страдаш от малокръвие?!“, но миг по-късно се плесна по челото и ококорен извика: „Или си бременна?!“.

Ели на свой ред потвърди, че фолиева киселина се приема от бременните жени или поне от такива, които възнамеряват да заченат възможно най-скоро, пише kliuki.bg.

След това и двамата погледнаха Злати с намерението да й честитят, а тя не отрече нищо, само се усмихна и се изниза от фотьойла. Скалата и Ели изприказваха сума ти истории за времето, през което жената на Киро чакала дете и за тежките бременности на Ели, а Злати само се подсмихна: „Не, бе. Още не съм. Но това чакам за Коледа!“.

Дали е, или не е бременна красавицата, тепърва ще стане ясно. Но важното е, че самата тя призна, че вече е готова за родител и се надява гаджето й Миро да сбъдне мечтата й още тази година, пишат от ПИК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *