Вижте как управляващите решиха да се справят с протестите!

КонтрапротестиращиПърво почнаха с бясна пропаганда, но после го удариха на добре организирани и подплатени митинги

БСП и ДПС дадоха рязък завой в отношението си към протестиращите!

Вместо да пренавиват цялата си пропагандна машина отново и отново, се убедиха, че малка инвестиция в контрапротестите им върши по-добра работа.

В начелото валяха куп достоверни и не съвсем версии по повод ежедневните скандирания за искане на оставката на новото правителство. Ту бяха неконтролируема тълпа без лидери, ту скандираха само разглезените столичани, които отгоре на всичко са красиви, умни и богати и не мислят за бедните, глупави провинциалисти. Протестите след изборите тотално се различавали от зимните и отгоре на всичко са щедро платени от неизвестен зъл гений-кукловод. Ако имали успех щяла да дойде по-алчна олигархия, отколкото тази, която стои зад новите управляващи.

Проблемът стана още по-сериозен, когато след 65 дни скандирания, блокади и печално известен бял автобус, гафовете на властта станаха все по-очевидни. Не намериха мистериозния спонсор на ежедневните протести (каквото и да разказват в по-голямата част от медиите, които се притежават от знаете кой), Шамара и Петното станаха лица на контрапротестите (да не забравяме и включването на Йоло Денев) и лесно се разбра кой и как направи най-масовият сбор на поддръжниците на правителството – на 16-ти август.

Въпреки многобройните видеа и позорни снимки от същия ден, на управляващите им хареса да ги целуват дори и срещу заплащане, да си отиват спокойно в къщи и да им крещят колко ги обичат. По този повод в събота ще се проведе митинг в Козлодуй, а в неделя в Кърджали, за да се даде гласност на любовта народна към правителството.

Със сигурност и тогава ще има фейсбук-хитове като снимки и видеа. Трябва само да почакаме!

Надежда Димитрова, razkritia.com

Един коментар по “Вижте как управляващите решиха да се справят с протестите!

  1. Станишев е докарал с автобуси наследниците си. След като падне от власт – ДА СА ОПОЗНАЛИ СОФИЯ И ДА НАУЧАТ ОТКЪДЕ НАЙ-БЪРЗО ДА ПРОДЪЛЖАТ ТРАДИЦИЯТА ПО КРАДЕНЕТО НА БЪЛГАРСКОТО…Затова турчулята и циганите от Кърджали, така оглеждаха златните кубета на „Св. Ал. Невски“ и металния паметник на цар Освободител. Записки не си водеха по понятни причини. Къде са виждали те толкова „бизнес“ на едно място. Дерзай Станишев! Предавай почините си на дойстойните си приемници Асан , Ме-мед, Мюмюн и т.н.!
    Още веднъж ако ги доведеш, народната любов ще ви подхвърля, ще хвърчат главите ви, НАВИСОКО, ДА ВИДЯТ ПО-ОТБЛИЗО, В КАКВО ЕДИНСТВЕНО ВЯРВАМЕ НИЕ! НЕ в „сърп и чук“, нито в „турски полумесец“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *