Вижте как се опипват 2000 женски гърди за 18 минути!

ОпипванетоВсеки мъж мечтае да се докосне до колкото се може повече женски гърди през живота си преди да осъзнае, че може би е време да се кротне и да изкара остатъка от живота си с най-правилния чифт.

Един определен мъж обаче осъществи мечтата на всички от нежния пол, като в рамките на 18 минути се докосна до прелестите на 1000 красиви момичета. По-бързите с математиката сметнаха правилно – 2000 женски гърди.

Постижението е дело на Сам Никел, който е отявлен фен на Челси, като в самото видео ще видите, че той е с бял суичър с емблемата на лондонския тим. Делото му обаче явно е отнело доста повече от 18-те минути в клипа.

Според информацията, която дават организаторите на това „събитие“, едва 15-20% от анкетираните момичета са се съгласили непознатият мъж да ги опипа там, където малко мъже са успявали да се докоснат.

Цели 7000 представителки на нежния пол са отказали категорично да се снимат в това видео, което представя осъществяването на една многовековна мъжка мечта.

Снимачният екип и главният герой са се нуждаели от доста време за осъществяването на видеото, като по 8 часа са стояли на крак и са се молели на различни момичета да ги опипат по гърдите. Честно казано, на този момък само можем да му стиснем ръката и да кажем и ние, че сме опипали прелестите на 1000 жени.

Но все пак колосалното число буди някакви съмнения, че на момчето може и да му е писнало и да е обърнал фронта.

„Не станах гей! Все още обичам женски гърди“, лаконичен беше г-н Никел, вече познат като господин 2000! Джон Тери ще се гордее с момъка…

Източник: sporta.bg

Един коментар по “Вижте как се опипват 2000 женски гърди за 18 минути!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *