Вижте как да научите какво прави гаджето ви, докато ви няма

Хванати в "крачка"Вашата приятелка /или пък приятел/ е прекалено весела, когато излизате? И без да искате започвате да се питате, съвсем логично, каква ли е причината? Да не би да се радва, че няма да ви има няколко часа? За да си покани някой?

Има няколко начина да разберете това. Или да излъжете, че излизате, а да се скриете в килерчето до входната врата, надявайки се преди да се задушите от недостиг на кислород да се случи нещо интересно, заради което си е струвало да се заврете там, или да използвате нещо по-умно и далеч по-интелигентно, като скрита камера.

И като казваме скрита това не означава да я скриете някъде, а по-скоро да си изберете една измежду многото модели скрити камери, които са монтирани в най-различни предмети по-нищо неразличаващи се от съвсем обикновени химикалки, огледала и часовници. Всички те показват час, пишат с мастило и можете спокойно да се огледате в тях. Но зад невинната външност и елегантния дизайн, там някъде е вашият начин да снимате половинката си без тя или той да разбере какво се случва. Защото колкото и да се съмнявате, колкото и да ревнувате, едно такова ровичкане може да ви струва много нерви след това. Ако не сте прави със сигурност, дълго време след това ще спите на дивана. Стига да ви хванат. Ето защо се застраховайте с висококачествени и на достъпни цени шпионски камери, за да сте спокойни и вие. Най-вече, че не ви правят на глупак или глупачка и едва минавате през вратата заради рогата на главата ви.

Запалихте ли се по идеята? Тогава изберете една от разнообразните скрити камери, оставете я небрежно, където желаете в жилището и вече може да излизате спокойно. Нагласена на режим детектор на движение, вашата шпионка ще се активира веднага, когато някой мине покрай нея и ще заснеме всичко, което се прави в обхватът в момента. Средно една такава камера може да ви направи клип с продължителност от час-час и половина преди батерията да се изтощи. Съвсем достатъчно, за да разберете какво се случва у дома, докато ви няма. И то без гаджето да заподозре каквото и да е, заради външния вид на камерата и липсата на сигнализация от нейна страна.

Бъдете надеждно информирани с  различните шпионски камери винаги и навсякъде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *