Вижте какво ще получи победителят във „ВИП Брадър”!

ВИП БрадърПобедителят във „ВИП Брадър” ще получи едно голямо… нищо, а звездите още са прецакани от неприятната изненада.

Излезе истината защо никой не коментира тази тема, а си прави оглушки, когато някой повдигне въпроса.

Знаете, че обикновено се вдига страшен шум и създателите на формата си правят супер реклама с наградата.

Този сезон обаче нищо не се чува, а Ники Кънчев умело сменя посоката на разговора, ако случайно някой от гост-коментаторите вземе, че се зачуди какво ще вземе победителят във „ВИП Брадър”. Принципната договорка между участниците и продуцентите е да бъдат осигурени солидни хонорари, при това на ръка, за да не плащат после данъци.

На практика се получава така, че наградата ще е само морална и евентуално под формата на пиар, докато ВИП-овете са в Къщата. Всъщност част от тях все още таят надежда, че някой спонсор ще осигури допълнително парично поощрение, но това им е казано под сурдинка и като евентуален вариант.

И както сами предполагате, надали ще се случи. Тази е и причината по време на номинации да няма особени вражди, които са само за пред хората. Просто никой няма стимул да излезе като любимата звезда на България, тъй като не е налице и съответната облага, както предвижда принципно шоуто.

В едно такова състезание е нормално да се създадат основите за хъс на самите риалити герои, но не и сега – така са преценили организаторите. Те имат огромни разходи, а възвръщаемостта от есемеси, е минимална и няма откъде да осигурят награда за победителя от „ВИП Брадър”.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *