Вижте какво става с кожата при правене на татуировка

правене на татуировкаВижте невероятната демонстрация на забавен кадър за това, какво се случва с кожата ви, когато сте направили татуировка! Изкуството на правенето на татуировки никога не излиза от мода и се разпространява всяка година все повече и повече и все повече и повече декорации са създадени специални и оригинални.

Различните татуировки нямат възраст, ние ги намираме не само измайсторени на младите, но много пъти, дори и възрастните хора се решават да си направят татуировка. Някои хора предпочитат по-малки татуировки, скрити или такива, които напротив имат много фенове, а такива са татуировките, които покриват по-голямата част на тялото, пишат от chudesa.net.

Повечето се задоволяват само с една татуировка, докато други предпочитат да покриват почти цялото тяло, оставяйки много малко от тялото си непокрито с татуировки. В допълнение към любителите на татуировките, има и още една група от хора, които предпочитат да нямат татуировки по тялото си и този техен избор те правят в зависимост от различни причини. Към тази група са тези, които решават да не правят татуировка, защото те твърде много се страхуват от игли и не могат да понасят болката или тези хора, които вярват, че тя може да увреди кожата.

Ние можем обаче да знаем добре, че първите татуировки датират от преди много години. Преди няколко години бе намерена мумия датиращи от 3300 г. пр.Хр. изцяло покрита от татуировки. Има много открития на физически лица, датиращи от периода преди раждането на Христос, покрити с татуировки. Ако дори и днес по-голямата част от хората имат татуировките за козметично изпълнение, в миналото татуировки са били използвани с политически цели, например да признаят главатаря на определено племе за вожд, по социални причини, например да покажат принадлежност към определена социална класа, или дори по терапевтични причини.

Ние всички знаем, че кожата се използва за татуировка с мастило и игли, но естествено възниква въпросът: Какво точно се случва с кожата ни, когато правим татуировка. Във видеото, което ви представяме днес, ще бъде показан в този проблем подробно и много ясно. Благодарение на обяснението за татуировка на художника във видеото, можем да видим какво означава да се татуираме. Както може да се отбележи иглата се използва за украса на кожата и се състои от много други малки игли, които действат едновременно да се създаде състав.

В това видео може да се види в „забавен кадър“, или по-бавно движение, как се използват игли. Както можете да видите, когато правите татуировка с игли, те започват да се движат много бързо и са в състояние да направят голям брой движения в секунда. Чрез работата на иглата, мастилото е отпечатано под нашата кожа, за да се създаде татуировката. В един момент иглата прониква в кожата ни много пъти и движенията са толкова бързи, че е почти невъзможно да бъдат забелязани. Във видеото можете да намерите цялата информация, която човек е добре да знае. Ако вие сте решили да се татуирате, ние силно ви препоръчваме първо да изгледате този филм, за да разберете дали наистина сте готови да го направите и дали си струва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *