Вижте какво се случва в Украйна! ВИДЕО без цензура!

УкрайнаВ Украйна полицейското насилие е взело връх, разкриват кадри, разпространени в мрежата.

В Украйна полицейското насилие е изключително яростно и агресивно, видя Razkritia от видео без цензура, което публикува сайтът TSN, предават от razkritia.com.

Кадрите са плъзнали в мрежата и показват специалния отряд „Беркут” в действие и безпрецедентното унижение над протестиращите срещу властта в Украйна.

Палки, ритници и обиди се сипят над участници в демонстрациите, които с нищо не са предизвикали подобна реакция и не оказват грам съпротива на униформените. „На колене!“ „Измет революционна!”, „Кучета!”, крещят органите на реда, докато налагат арестуваните и проснати на земята бунтовници.

Журналистът Владимир Тишченко споделя, че едва е успял да се измъкне, защото са искали да му вземат клипа, който е успял да заснеме. Той е станал свидетел как човек, който е стоял в негова близост и е държал камера в ръце, е уцелен с граната.

След експлозията той се опитал да го съживи, но той бил изпаднал в безсъзнание. Секунди по-късно „Беркут” са пристъпили в нападение и Тишченко издърпал пострадалия настрани, за да не го премажат.

Припомняме, че напрежението в Украйна ескалира, след като президентът реши да прекрати процедурата по споразумението за асоцииране към ЕС.

За реалната картина в цялост може да добиете представа от това видео, което доказва бруталното полицейско насилие в Украйна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *