Вижте каква заплата ще получава Крисия в „Шоуто на Слави”

Крисия ТодороваКрисия Тодорова от Разград, която бе определена като детето-чудо е назначена в „Шоуто на Слави” като екранна партньорка на зевзека – господин Андреев.

Красавицата ще получава солидно месечно възнаграждение в размер на 2 000 лева. Парите обаче няма да бъдат прибирани от нея, а от родителите й, тъй като тя е непълнолетна. Запознати твърдят, че сумата не е била определена еднолично от шоумена Слави Трифонов, а след дълги преговори, водени между него и майката на Крисия, предават от razkritia.com. Тя успяла непоколебимо да извоюва сериозната сума за таланта на дъщеря си.

Първата изява на Крисия с екранния й партньор господин Андреев ще бъде заснета още в четвъртък (тази седмица), а записът ще бъде излъчен в петък. 9-годишната красавица успя да омая с таланта и чара си цяла България. Оказва се обаче, че тя обаче няма да бъде единствената партньорка на господин Андреев. Разградчанката ще се редува през седмица с Тереза Тодорова – момиченцето, което досега участваше в рубриката „Запознай се с малките”.

Според запознати съвпадението на фамилиите на двете сценични партньорки на господин Андреев, е съвсем случайно. Двете момичета дори не се познават лично, а и едва ли ще имат възможността да се запознаят скоро, при положение, че ще се редуват през седмица. До момента Крисия не се е срещала очи в очи и със сценичния си партньор. Това ще се случи след няколко дни, когато двамата ще запишат първото си съвместно участие в „Шоуто на Слави”.

Междувременно стана ясно, че като дата за грандиозния концерт на Крисия, е определен Националният празник на България – 3 март. Концертът ще е на най-голямата сцена в родния й Разград – драматичния театър „Антон Страшимиров“ или както местните го наричат – новия театър. Той събира публика от около 600 човека. Преди това на 1 март ще се проведе концертът в родния град на Симона Иванова – Свищов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *