Вижте двойничката на Симона Загорова (СНИМКА)

Симона Загорова и двойничката йСимона Загорова има двойничка в лицето на немската актриса Мария Ерих.

Фенове на дъщерята на Глория откриха забележителна прилика между тях.

Из форумите дори се появиха колажи сравняващи двете звезди, които според мнозина удивително много си приличат. Сходни черти на лицето, еднакви прически и почти един и същи маниер за позиране пред камерите — двете звезди определено си приличат

много. Единственото, по което се отличават, е цветът на очите. Симона е синеока, докато немската актриса е с тъмни очи и обикновено носи лещи. И докато родната тийн дива тепърва гради кариера на звезда, то немската й двойничка вече има солидна биография зад гърба си.

Едва на 20 години Мария има повече от 25 роли в киното и телевизията и е смятана за една от най-обещаващите звезди на германското кино. За разлика от нея Симона тепърва прави първите си стъпки в света на музиката. Наследницата на Глория вече доказа, че има талант и тепърва ще го развива. Младата звезда обаче по-често се появява на страниците на таблоидите с модните си решения или изцепки, отколкото с музикалните си проекти. Въпреки това тийн звездата от ден на ден става все по-популярна. А някои от феновете й се чудят, дали няма да настигне и немската си двойничка по успехи.

Източник: kliuki.net

Един коментар по “Вижте двойничката на Симона Загорова (СНИМКА)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *