Вижте в лицето Райчо Иванов, който влачи кучето с колата си

Райчо ИвановПотресаващият случай на жестоко малтретиране на куче взриви социалните мрежи у нас. Райчо Иванов от асеновградското село завързал кучето на колата си и го влачил километри по пътя. Изтезаваното куче е намерено живо с охлузвания и разкъсвания по тялото. След преглед от лекар е върнато обратно на собственика му с предписание да го лекува. Не е ясно къде в момента е раненото животно. Прокуратурата започна разследване, а полицията задържа за едно денонощие насилника Иванов, след което го освободи.

55-годишният Райчо Иванов от село Тополово решил да накаже кучето си. Завързал го за теглича на автомобила си и влачейки го, го закарал и изхвърлил в близко дере. По пътя останали кървави следи от кучето. Очевидци на жестоката гледка се опитали да го спрат, но мъжът им отговорил, че животното трябвало да се мъчи. Днес Райчо Иванов бе доста лаконичен преди да избяга от екипа ни.

В Тополово хората са разделение в мнението си- едните оправдават бившия водопроводчик на селото, а другите го упрекват. Доктор Орлин Ангелов от 2 години лекува кучета, претърпели насилие. И твърди пред Нова телевизия, че това е най-потресаващият случай, с който се е сблъсквал.

От прокуратурата в Асеновград е образувано досъдебно производство срещу Райчо Иванов за особена жестокост към животно. Ако вината му бъде доказана го грози затвор до 3 години и глоба до 5 000 лева.

Източник: БЛИЦ

9 коментара по “Вижте в лицето Райчо Иванов, който влачи кучето с колата си

 1. „Върнато на собственика“?!?!? Че той повече не трябва да го вижда и да се даде на хора със сърца!

 2. Как ще го оправдаеш такъв изрод бе,само бавна и мъчителна смърт за такива жалки и гнусни отрепки !!!

 3. Мангала убил старицата и и взел двата лева е на свобода ,а за един помиар три години.Луди ли сте бе или сега ще ви освидетелстват?

  • Иванов,щом едно престъпление е останало ненаказано,трябва да затваряме очите си за другите ли?! Всяко насилие трябва да бъде наказано,независимо дали е над животно или над човек!Явно ценностната ти система е объркана,щом си способен да толерираш един вид насилие,а друг-осъждаш.

 4. Жени бе , братче, какво очакваш. Трябва да забранят и да гласуват даже. Тъпи са….

 5. Куче разкъса долната устна на дъщеря ми. Какво според вас трябваше да направя аз? Да му купя Сникерс за добре свършената работа или след като го тегля с колата да вкарам и задната скорост?

  П.П. Преди да напишеш своя коментар помисли, че това може да се случи и на твоето дете и че кучетата не се раждат с наморници!!!

  • КУЧЕТАТА НЕ СЕ РАЖДАТ И ЗЛИ,ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ Е ПЛОД НА БОЛНОТО НИ ОБЩЕСТВО!А относно коментара на ЗОЧ-дори не си заслужаваш вниманието и 20те секунди време да ти обясня ти колко си елементарен!

 6. Август месец като се прибера ще се видим с г-н Иванов, да усети и той болката. която е причинил на друго същество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *