Вигенин РАЗЯРИ шефка в bTV! Люба Ризова: #извинисебе!

Кристиан Вигенин и СтанишевМинистър Кристиан Вигенин, известен с прякора си „любовницата на Станишев”, ядоса националната телевизия бТВ .

бТВ Новините в лицето на Люба Ризова – директор Новини и актуални предавания”, изпрати писмо до външния министър Кристиан Вигенин с призив да се извини.

Причината е в статус на Вигенин във Фейсбук, в който той твърди, че медията манипулира своята аудитория с архивни кадри.

„Днес броят на протестиращите срещу кабинета и на подкрепящите го пред НДК се изравни, на бТВ даже им се наложи да ползват архивни кадри.

Време е емоциите да минат на заден план, да седнем на сериозен разговор с представители на протеста и да обсъдим как да приложим разумните искания”, написа на личната си страница в неделя вътрешният министър.

ВИЖТЕ пълният текст на писмото, адресирано до Кристиан Вигенин:

„Уважаеми господин Вигенин,

С изключително недоумение прочетох поста Ви от снощи, в който Вие сте написали невярно твърдение по адрес на телевизия бТВ.

Категорично декларирам, че в новинарските емисии никога не са използвани архивни кадри за „покритие„ на протести, „контрапротести„ или за каквото и да било актуално събитие от съответния ден.

А когато използваме архивни кадри, отбелязваме изрично този факт.

Ако Вашето зрителско становище Ви се е сторило остроумно, за да го споделяте в социалната мрежа, то в качеството Ви на министър на външните работи би трябвало да се въздържате да нападате една частна независима медия с милионна аудитория като внушавате лъжи за нея.

От името на телевизията очаквам публично да се извините за твърдението, че бТВ манипулира своята аудитория с архивни кадри.

С уважение:

Люба Ризова,

Директор „Новини и актуални предавания”, бТВ Медиа Груп”.

 

Народното негодувание, разбира се, не закъсня.

В пародийна СМС-атака до журналисти се получи следното съобщение:

„Моля, нека бъда наричан с истинското си име – Вагинин.

С уважение: Кристиан Вагинин, любовница на Сергей Станишев”.

Други ядосани българи писаха:

„Какво да се извинява?

Оставка веднага, да ходи да се гръмне някъде и толкова, нямаме нужда от педерастките му извинения”.

Трети реагираха така, сред тях и известния коментатор Martin Strong, натрупал популярност с интересните си мнения в различни социални форуми и Фейсбук:

„Нямаме нищо против, че това недоразумение Вигенин и Сергей Дмитриевич Станишев са педерасти!

Задниците са си техни!

Имаме против, че по долен и прикрит гейски начин искат да ни продадат на Русия – както нас, така и цяла България!”.

Източник: 1kam1.eu

Един коментар по “Вигенин РАЗЯРИ шефка в bTV! Люба Ризова: #извинисебе!

  1. СКЪПИИ СЪГРАЖДАНИ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ВСИЧКИ ИЗРОДИ –-ПОЛИТИЦИ. НАЙ-ЛОШОТО Е КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ПОСЛЕ. АКО НЯКОЙ СИ ИМА НА ИДЕЯ ДА СПОДЕЛИ. АЗ СЪМ ЗА НЯКОЙ КАТО ПИНОЧЕТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *