Вече уговорено! Ивайло Донков ще стане “Гласът на България”

Ивайло ДонковДен преди финала вече е решено кой ще спечели състезанието “Гласът на България”. Това е Ивайло Донков, който наистина има глас и машинациите и уговорките на журито за пръв път съвпадат и с мнението на зрителите.

Ивайло Донков не се отличава от другите само с това, че е сляп и не търси съчувствие. Той наистина има глас и наскоро го сравниха с Андреа Ботичели. Така че финалистът е ясен и интригата на финала ще се изгуби.

За сметка на това, Миро е щастлив, защото за пореден път ще има свой победител и ще  си присвои всички заслуги за победата на момчето, макар и да няма почти никакви заслуги.

Участниците си имат вокални педагози, които ги обучават, а менторите само обират овациите. Всъщност таланта на сляпото момче бе забелязан от всички в началото на предаването и журито се изби кой да го вземе н отбора си, но Донков сам си избра Миро. Може би защото Миро не оставя участниците си после да се приберат и да си останат само с участието. Той откри Дивна и започна да я включва в свои проекти, а по всичко личи, че момичето ще стане звезда. Сега същата съдба навярно очаква и Ивайло, който вече знае, че Миро има планове за него.

Източник: skandalno.net

Един коментар по “Вече уговорено! Ивайло Донков ще стане “Гласът на България”

  1. Българи, които гласувахте за Ивайло – от съжаление ли гласувахте, че е сляп или това, че пееше само опера? Да добър е, но само в този стил музика. Какаво показа, друго може ли да пее, това не е „гласът на България“ ?!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *