Вестник на Пеевски осмива протестите със снимка-менте на вагина

Вестник „Всеки ден“ от медийната империя на Делян Пеевски, който от първия си ден на пазара е на огромна загуба, днес се опита да си вдигне тиража със снимка-менте. Таблоидът публикува снимка на момиче, приседнало на стълби,на което изподполата се вижда,че няма бельо. Момичето било от протеста #ДАНСwithme. Тотална измишльотина!

Бързата проверка в Google images показа,че снимката е отпреди 2 години. На оригинала момичето е с бели гащички, „съблечена“ е компютърно,за да бъде качена в порнографския сайт sex.com. Оттам е взета от редакторите на малотиражката,наречена от Сашо Диков „жълтата гостенка“.

Ето как описа „сензацията“ вестникът на Делян Пеевски, списван от журналисти от Weekend: „Шокираща снимка на момиче, което протестира без бикини срещу правителството, нажежи потребителите на фейсбук. От обяснението под скандалния фотос става ясно единствено, че кадърът е уловен от незнаен папарак преди седмица, показа проверка на „Всеки ден“.

 

 

Младата жена е разкрачена в провокативна поза, като ясно се вижда, че е без бельо. Можем да гадаем къде е направена разголената като за „Плейбой“ снимка, но вероятно протестиращата гола красавица седи на стълбите пред паметника на Цар Освободител точно пред Народното събрание.

 

 

Липсва каквато и да е информация кое е момичето и дали е наясно, че предлага на обектива пикантни детайли от анатомията си.“

…..По този повод във Фейсбук изригна фойерверк от протести и обвинения към „Всеки ден“: от:“ пред парламента сега ще се изпълни с червени дядовци“ до:“червени боклуци,няма да спрете протестите с тази фалшификация“.

Sent from my iPad

Един коментар по “Вестник на Пеевски осмива протестите със снимка-менте на вагина

  1. Има огромен осран хипопотам – Дебелан Пеевски. И всичките му „вестници“ не могат го обърса от ГОВНАТА! ТЛЪСТАК ДЕГЕНЕРАТ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *