Венета Райкова си купи очила за 1000 лева

Венета РайковаВодещата Венета Райкова, която не пропуска повод да се изфука публично с придобивките си във Фейсбук, този път реши да шашне публиката с нови слънчеви очила. Те са от марката „Долче и Габана“, лимитирана серия и струват само…1000 лева.

Само преди седмица водещата се похвали, че си купила рокличка за 3 бона и то пак от известна марка. Мнозина не разбират тази странна страст на Венета да публикува на стената си всяка една покупка и да се хвали откъде я е взела и за колко пари.

Ако иска да демонстрира високия си стандарт на живот, то тя го прави не по-малко отблъскващо от Николета Лозанова, която показва дори долните си гащи, стига да са маркови.

„Горещата“ водеща дори съобщи, че е изкарала рождения си ден във Велинград в скъпарски хотел и цял ден я глезили със СПА процедури. Тя стигна и дотам да пита феновете си какво да сготви за вечеря и после да поства снимки на изпечените от нея кюфтета.

За каква се мисли Венета и смята ли, че на хората им е интересно с какви очила ходи и какъв цвят е бельото й? – питат форумци. Тя явно иска да се впише сред звездите и да се прави на звезда, но за нейно съжаление е една обикновена водеща на едно жълто предаване.

И колкото и да се натиска, не може да се надскочи и да се превърне в звезда, дори да си купи бански от 5000 лева и прашки от 2000, пишат дами, на които им е дошло до гуша да четат за Венета.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *