Венета Райкова остана без работа! Записа се в бюрото по труда!

Етикети: , , , , , , ,

Венета Райкова Колегите от hotarena.net разкриха, че Венета Райкова е останала без работа. Райкова, която последно бе говорителка на рубриката към „Биг Брадър” – „Голямата уста” вече официално е безработна.

ТВ водеща остана без никакво ефирно време след края на Биг Брадър. Както вече стана ясно, тя няма да се завърне в ефира на Нова ТВ като водеща на предаването си „Горещо”, което водеше в продължение на 10 години. След като се изпокара с продуцентите си обаче стана ясно, че тя няма да седне на стола си в „Горещо” като водеща, а след края на Биг Брадър вече не е коментаторка и в „Голямата уста”.

Водещата обаче е решила да не се оставя съвсем на произвола на съдбата и първото нещо, което е направила е било да се запише в бюрото по труда, за да може да изхранва семейството си. Столични клюкари, пък, говорят, че Венета е поставила дори ултиматум на Тишо да си намери работа, за да поеме издръжката на семейството, докато водещата отново си намери телевизия, в която да работи.

За сега не е ясно дали Райкова води преговори с някоя телевизия, нито дали подготвя свое, чисто ново предаване, както се говореше до скоро. А самата водеща за сега не е коментирала официално въпроса в какви отношения е с продуцентите си, за които се говори от доста време, че имат известни пререкания напоследък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *