Венета Райкова наистина е бременна! Ще има момиченце! (ФОТО)

Венета РайковаЛекар е потвърдил за състоянието на водещата, която тези дни трогна цяла България с историята за рака си.

Венета е в четвъртия месец и по всяка вероятност ще има момиченце.

Съмненията плъзнаха преди седмици, когато Венета Райкова се появи с особено налят бюст. Тогава тя възкликна на страницата си, че не е бременна, но после бързо изтри коментара си.

Напоследък тя рядко пуска свои снимки в цял ръст и явно крие коремчето си, разказаха запознати. Телевизионерката спестявала нещата от суеверие и съвсем очаквано сега отрича за щастливото събитие. Съвсем скоро обаче феновете й ще узнаят истината, твърди и репортер на „Уикенд”.

Във вестника се появи фото, което разкрива деликатното положение на поповчанката. Венета е в присъствието на съпруга си Тихомир. Двамата са в мола, където си избират подаръци за 8-годишнината от сватбата си. Бременната Венета Райкова е облечена с широка блуза, но отдалеч си личало, че носи бебе. Сигурно Тишо е на върха на щастието си, защото той също се надява Венета да го дари с момиченце, след като вече си имат Патрик.

Няколко дни по-рано Венета Райкова сподели, че след края на сезона на „Горещо” половинката й я изненадал с резервация за луксозна почивка. Изглежда, че Венета Райкова наистина е бременна, а мъжът й прави всичко възможно, за да се чувства добре.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *