Васил и Жоро Илиеви са жертва на числото 22

ИлиевТака нареченото “число на господарите” – 22, е белязало трагичната съдба на братята Васил и Георги Илиеви, твърдят нумеролози. Двамата са родени на 22-ро число, но в различни месеци. Георги – през юли, Васил – през януари. Смъртта също е дошла при братята на една и съща дата, но 25-та. Васил е настигнат от куршумите на 25 април 1995 година, Георги – на 25 август 2005 година. Според вещ в нумерологията “числото на господарите” се нарича още Вдъхновител, Майстор-строител и за намиращите се под неговата власт са типични големите поректи и идеи.

На хората, родени под силата на 22 им се дава възможност да осъществят и най-великите си начинания, но те са и много чувствителни. Обречени са да ръководят много хора и да упражняват голяма власт.

Елементът рубин е свързан с числото 22. Затова Васил Илиев започва да носи именно пръстен с този скъпоценен камък, след като тръгва да прави бизнес-империята си. Но рубинът винаги е свързван с кръвта и потъмнява с всяка пролята от собственика му капка.

Въпреки, че са родени на една и съща дата, двамата братя са доста различни. Васил има балансирана аура, той е типичен представител на Материализиращият господар. При Георги нещата се израждат, той минава в категорията „слабо 22”, уточняват нумеролозите.

Смъртта на Георги категорично е белязана от числото 22. Той е застрелян в собственото си заведения “Буда бар” точно в 22 часа и 22 минути, показват записаните показания на свидетелите на убийството.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *