Ваня Червенкова се обеси! Вижте саможертвата! (ВИДЕО смях)

Ваня Червенкова в Господари на ефираВаня Червенкова с невиждана саможертва – обеси се!

Бизнес дамата се оказа на прицела на „Господари на ефира”, които се изгавриха с нейните сълзи и поведение в Къщата, пишат от Kliuki.net.

Зрителите започнаха да ненавиждат властната Ваня, защото тя върти на пръста си всички, а освен това не спира да крещи на останалите.

Нейната честност и твърдост обаче все пак се оценява от малцина, които следят „ВИП Брадър”. Когато Ваня имаше за задача да направи тежки избори в мисия, поставена от Биг Брадър, тя похаби доста емоции и не спираше да плаче.

Ситуацията явно се е сторила комична на някои, защото са се вдъхновили от нея и ни предоставят своя пародиен вариант.

А Ваня тогава ни увери, че не й е толкова кораво сърцето и е готова да се хвърли в огъня за всички от звездите, дори и да загърби себе си… Изглежда по този повод „Господарите” решиха да предложат даже въже на своята героиня, която без много увещания си го сложи на врата и пробва да се обеси.

Смехът е гарантиран, а вие сами преценете дали куриозната картинка пасва добре на образа на Ваня Червенкова!

Един коментар по “Ваня Червенкова се обеси! Вижте саможертвата! (ВИДЕО смях)

  1. Това беше просто за да развълнува хората,за да си помислят че все пак има добро сърце.Но не всеки и повярва.Не може един добър човек така да крещи и да изрича обидни думи.Доеи и Станка не е толкова добра както всички очакваха от нея.Но аз го гледах само отначалото и като започна това тюленче Ваня да се държи лошо вече не го гледам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *