Валери Божинов лъсна с ново гадже! (ФОТО компромат)

Валери Божинов лъсна с ново гаджеСензационния компромат изкочи за Валери Божинов, явно футболистът цели да натрие носа на съпругата си.

Причината е, че вчера тя извади на показ мъжки мускулест крак в спалнята си, което стана достояние на всички. Няма вече грам съмнения, че Николета върти афера с тайнствен красавец и което е по-важното иска да отмъсти на Божинов.

Валери реши да отвърне на удара и неясно как позволи неудобната ситуация с красива дама на съседния шезлонг да се озове в мрежата. Пищната брюнетка изглежда така сякаш може да закове всеки, но че е успяла да оплете точно Валери, й дава огромни предимства.

Да, истерията след това фото е гарантирана, а феновете вече не могат място да си намерят от вълнение и непрекъснати изцепки на семейството. „Не ги е срам, не мислят за малката Никол, съкровището, което имат и се кълняха, че им е най-важното!”, негодуват дами във виртуала. След категоричното признание на Валери, че Николета вече не е нищо за него, виждаме и с кого се забавлява той край столичен басейн.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *