Валери Божинов баджанак с братя Галеви?! Заради Моника… (ФОТО)

МоникаШокираща информация се появи за новоизгрялата красавица Моника Валериева.

Издирваните в цял свят от Интерпол Ангел Христов и Пламен Галев – Братя Галеви, по времето на своето „господстване“ в Дупница, са въртяли на малкия си пръст и на големия си креват всички леки момиченца в града. Сред тях е и спряганата за любовница на футболиста Валери Божинов – Моника Валериева. Най-добрата  приятелка на певицата Андреа тогава предлагала специфични умения срещу скромните 60 лв. за един час, твърдят запознати.

„Цяла Дупница я знае каква е. И двамата Галеви си я поръчаха една вечер за някакво тяхно празненство, при това срещу доста малка сума“, с удоволствие разкрива дупничанин. Ако клюката е вярна, то това означава, че Валери Божинов официално е баджанак с прочутите гангстери.

Още по-скандален факт за младините на госпожицата е, че е загубила невинността  си на 9-годишна възраст с местен хулиган, 6 години по-голям от нея. Случката не останала тайна за никого, тъй като първият любовник в леглото на Мони се е похвалил в целия град.

За да се отърве от скандалното  си минало, след завършването на 12 клас Моника Валериева се премества в София и започва нов живот.   В столицата тя попада в ръцете на дружката си Андреа, което и вдига цената и тя вече приема срещи само със заможни господа.

За да се внедри по-успешно в светските среди и да отговаря на изискванията, Валериева решава да подобри визията си, посредством пластичната хирургия. Резултатите са силиконови гърди и устни, както и други значителни корекции в областта на лицето.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *