Валерия Лукянова стана за смях! Вижте с какво старомодно бельо е!

Валерия ЛукяноваВалерия Лукянова редовно се намира в светлините на прожекторите.

Украинката, станала известна с манията си да заприлича на жива кукла Барби, е еднакво популярна както с десетките си пластични операции, така и с необичайния си избор на дрехи. Валерия успява да събере погледите с доста често странните си хрумки, с които се стъква дори и за най-обикновена разходка.

Една от последните снимки на Живата Барби обаче сериозно разсмя онлайн потребителите. На нея украинката позира с ефирна бяла рокличка. При по-сериозно вглеждане обаче се забелязва, че тоалетът на моделката прозира доста сериозно. А под него се забелязва, че Валерия е избрала изключително старомодно бельо. Валерия буквално се е огащила по начин, който беше модерен преди 30-40 години, смеят се потребителите.

Изглежда обаче за украинката това няма значение. Макар редовно да е обсъждана за странния си външен вид, Лукянова е показала, че мнението на хората не я интересува. “Сигурно затова се е стъкнала с такива грамадни гащи”, смеят се форумци. Разбира се, напълно възможно е Барбито просто да следва последните модни тенденции. Припомняме ви, че и Мис България 2009 Антония Петрова се появи преди време с бански, чиято талия й стигаше едва ли не до ушите.

Тогава станалата печално известна като Мис Крокодил Антония се защити, заявявайки, че този тип бански и бельо се завръщали на мода.

Източник: kliuki.net

4 коментара по “Валерия Лукянова стана за смях! Вижте с какво старомодно бельо е!

  1. Ми добре прави като не я интересува мнението на жалки, комплексирани кифли, които нямат достатъчно акъл да изберат сами какво да облекат та се водят по „модните тенденции“ и вместо да правят нещо полезно и продуктивно, пишат малоумни „статии“ като тази. Какво изобщо ви засяга какви гащи носи момичето?! Когато това е най-сериозното нещо, което мъчи недоразвитите ви мозъчета, тогава вие сте за смях.

  2. тва са бикини ама нали не довиждатe и кво значи старомодно а кое е модерно млади мъже да се епилират и скубят веждите и да се обличат в педи тесни дрешки за да са секси не чаткам този сбъркан свят и да пикая на модата маймунска и тук таме нещо свястно за жени и мъже а не за курви и педали може да звучи грубо но по добре истината вместо да ставам един от тези комплексари и да обсъждам живота на другите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *