Българската Анджелина Джоли по – хубава от оригиналната? (ФОТО)

Българската Анджелина ДжолиМартина Узунова може да се счита за българската Анджелина Джоли, но дали не е по-красива от холивудската звезда?

България си има своята Анджелина Джоли. Това е прелестната Мартина Узунова, която с цената на много усилия успя да се превърне в българската версия на холивудската звезда, предават от kliuki.bg. И двете дами са наистина неустоими. Макар да има разлика в годините, те си приличат изключително много. Разбира се, Мартина копира изцяло Анджи, но интересното е, че сякаш е успяла да я надмине в красотата. Българската Анджелина Джоли изглежда леко по-привлекателна.

Може би българската Анджелина Джоли е малко по-пищна към момента, но това показва още повече колко много си приличат с актрисата, тъй като самата Анджи беше такава на годините на Мартина Узунова. Нашата хубавица в момента работи като манекенка и фотомодел. С тази визия обаче е твърде логично в скоро време да пробие и в киното, с което да наследи изцяло Анджелина Джоли, но в България.

Сравнението, показва, че в България жените могат да бъдат също толкова красиви, колкото са в Холивуд. Нека всеки прецени сам за себе си дали Мартина Узунова има всички качества да се нарече българската Анджелина Джоли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *