Българката Жана Янева с най-красивото тяло във Вселената

Етикети: , , , , , ,

Жана ЯневаЛюбимката на Доналд Тръмп – Жана Янева взе приза за перфектната фигура в Бодрум

Зашеметяващата Жана Янева от Благоевград е момичето с най-красиво тяло във Вселената – пише в. „Преса”. Българският модел срази всякаква конкуренция на международен конкурс в турския курорт Бодрум – отбелязва изданието. Призът е още по-ценен, защото в ролята на жури се вживя и руският милиардер Роман Абрамович, който е ценител на женската красота.
„Надпреварата „Фотомодел на Вселената” се провеждаше в старинен амфитеатър на брега на морето. Роман Абрамович беше закотвил яхтата си недалеч от брега. На втората вечер дойде при нас и се запознахме” – споделя пред изданието Жана Янева, която си тръгна от южната ни съседка не само с титла, а и с доста предложения за реклами, корици на списания и пробни снимки за участие в сериал.

В битката за короната българката срази 30 утвърдени модели от цял свят – подчертава „Преса”.
Преди 2 години Жана Янева представи страната ни и на световния конкурс „Мис Вселена”, чиито права се държат от Доналд Тръмп. Тя направи впечатление на строителния магнат с перфектен английски, балкански патриотизъм и фино чувство за хумор.
Доналд Тръмп ми спомена, че никога не е бил в България, и аз го поканих да дойде. Той ме разпита за родината ми. Когато му казах, че завършвам културология, той заяви, че това е много престижна специалност” – хвали се 24-годишната Жана Янева.

Тя е усъвършенствала английския си в благоевградската езикова гимназия и на курсове на Американския университет, а в момента работи над магистратура по бизнес администрация в НБУ – научаваме от изданието.
Жана има сестра, майка й се занимава с козметика, а баща й със строителство. Била е „Мис Благоевград” през 2008 г. Красавицата е убедена, че времето на глупавите красавици е отминало.

„Една красива жена би изглеждала жалко, ако не може да общува като начетена дама” – убедена е Жана Янева.
Набитото мъжко око ще отбележи, че моделката поразително прилича на друга наша красавица – лекоатлетката Ивет Лалова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *