„БЪЛГАРИЯ ЕР“ ПРЕДЛАГА ПОЛЕТИ ДО НОВИ ТРИ ВПЕЧАТЛЯВАЩИ ГРАДА В ЮЖНА ФРАНЦИЯ

428970_450982468267183_1252804206_n (1)

Благодарение на нов код шеър договор между националния превозвач и Air France пътниците на България Ер могат да летят удобно до Лион, Бордо и Ница, през Париж

Националният превозвач „България Ер“ разширява мрежата си от дестинации с полети до три от най-атрактивните градове в Южна Франция. Благодарение на нов код шеър договор, който авиокомпанията сключи с Air France, пътниците вече могат да стигнат бързо и удобно от София до втория по големина френски град Лион, до пристанищния град Бордо, който е и сред културните паметници на Франция, както и до центъра на Френската ривиера – Ница.

Полетите до Лион, Бордо и Ница се осъществяват с удобна връзка през Париж, като всеки пътник може да стигне до един от трите френски града само с 1 билет с полетен номер на „България Ер“. Oсвен новия код шеър договор с Air France, националният превозвач се подготвя усилено за предстоящия летен сезон и откриването на сезонни полети до Бугас, Бейрут и Лисабон.

Повече информация и за закупуване на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на телефон +359 2 402 0400 и e-mail callFB@air.bg. Билети могат да бъдат закупени и от мрежата туристически партньори на „България Ер“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *