„ БЪЛГАРИЯ ЕР” ГРАБНА ДВЕ ОТЛИЧИЯ НА ПЪРВИТЕ ГОДИШНИ НАГРАДИ ЗА БЪЛГАРСКАТА АВИАЦИЯ SKY STARS 2015

EVENT

В България за пръв път се проведоха наградите SKY STARS 2015 –  за отличаване на компаниите в авиационния сектор на базата на класация и експертна оценка от жури.Официалната церемония за връчване на отличията на най-добрите в бранша се проведе на 3-ти декември 2015 г. в хотел Novotel Sofia.

„България Ер” беше номинирана в три категории: за Най-добър авиопревозвач на годината, за Sky Favorite на травъл агентите и за Компания с най-голям пазарен дял, и очаквано бе наградена в две от тях. За авиокомпанията е чест да съобщи на своите клиенти и партньори, че бе отличена като Компания с най-голям пазарен дял и грабна Наградата на травъл агентите в престижните категории на SKY STARS 2015.

Националният превозвач се съревновава със световни лидери в авиационния бизнес като Turkish Airlines, Lufthansa Group, Air France и др. Призовете бяха връчени на „България Ер” в присъствието на кап. Янко Георгиев, изпълнителен директор и Мария Стоянова, търговски директор. Кап. Янко Георгиев изрази своята благодарност и развълнувано заяви, че: „Наградите са доказателство за непрестанния стремеж на „България Ер” да подобрява качеството на предлаганите си услуги в отговор на високите изисквания на своите клиенти”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *