Бунт в мрежата заради Мис България 2013: “Пак ли Мис Крокодил избираме?!”

Мис България 2013Фенове потресени от визията на претендентките за короната.

Сеирът с конкурса “Мис България” 2013 продължава с пълна пара! След като в мрежата се появиха снимки на част от кандидатките за титлата, онлайн потребителите буквално изпаднаха в ужас от видяното. Действително, повечето от момичетата изглеждат плашещо слаби и това не остана скрито от очите на форумци.

“Какви са тези хърбели?”, “Дайте им някаква храна, само анорексички сте взели”, потресени са феновете. Дотолкова, че на много места в онлайн пространството се появиха коментари, че изглежда и тази година ще си имаме Мис Крокодил.

Феновете визират избора на Антония Петрова преди няколко години, която предизвика истински бунт с визията си и от тогава не може да се отърве от звучния си прякор – Мис Крокодил.

Тази година обаче положението е още по-отчайващо, категорични са форумци. Коментарите в нета не оставят никакво съмнение, че феновете са недоволни от избора на кандидатки до момента. Хората настояват и отново да се наложи забраната в конкурса да бъдат допускани участнички с пластични корекции по себе си.

Припомняме ви, че в резултат на отпадналите ограничения като възраст, тегло и пластични намеси, сред кандидатките имаше както такива, с изцяло преправени лица, така и домакини на възраст 30-40 години. “Не може така, най-красива българка ли ще избираме, или най-плашеща?”, недоволстват феновете.

Какъв ще е изборът, предстои да разберем. Междувременно вижте още от момичетата, явили се на кастингите.

Източник: kliuki.net

Един коментар по “Бунт в мрежата заради Мис България 2013: “Пак ли Мис Крокодил избираме?!”

  1. Да изберем травестит за мисс България и да се миряса
    или дъртофела с внук една луда дето заплашва с побой да и викат хубавица и се мисли за Клеопатра 50 и косур годишна кривоноса ,зъбата и проста селяндурка Станка Крусева с щерка и бели дебели селяндурки в град-да се посмеят малко хората!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *