БТВ къса със Слави. Дългия се мести при Бареков

Дългия се мести при БарековОбщите политически интереси и пристрастия провокирали трансфера, Бареков не отрича новината.

Слави Трифонов се мести в ТВ7! Новината, която доскоро би звучала абсурдно, вече има своето почти официално потвърждение. Дългия е бил забелязан преди няколко дена в офиса на Николай Бареков, изпълнителния директор на ТВ7.

Шоуменът бил придружаван от един от сценаристите на шоуто си, а свидетели твърдят, че срещата е продължила над час и половина. “Със сигурност са обсъждали преместването на “Шоуто на Слави” в ТВ7″, категорични са запознати, научиха от ХотАрена.

Помолен за коментар, самият Бареков не отрече, че със Слави са обсъждали професионални ангажименти. Нещо повече, журналистът в прав текст заяви, че е много вероятно от есента шоуменът и ТВ7 да работят заедно по общи проекти. От екипа на Дългия за момента се въздържат от коментар.

Новината идва като потвърждение на ширещите се от няколко дена слухове, че от бТВ искат да се отърват от Слави. Договорът на шоумена с телевизията изтича през септември и най-вероятно няма да бъде подновен, заради безобразно ниския рейтинг на предаването и явните му политически пристрастия.

Запознато твърдят, че това далеч не е единствената причина Слави да се е насочил към ТВ7. Както знаете, Трифонов е подел кампания срещу бившия премиер Бойко Борисов и партията му ГЕРБ. Почти всяка вечер в шоуто му се разискват кусурите и грешките на бившите управляващи. Това определено не се нрави на сегашните му шефове от медията. За разлика от тези в ТВ7, които, както е известно, използват всеки удобен момент, за да редят Бойко и партията му.

“Със сигурност Слави и Бареков ще се разберат по този въпрос”, категорични са феновете.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *