БСП: Разкрихме 250 000 работни места – в Lafka и интернет форумите

LafkaПрес-центърът на БСП публикува доклад на партията, в който се твърди, че вече са разкрити 250 000 нови работни места, както социалистите обещаха преди изборите през май миналата година.

„Ние спазихме обещанието си и за половин година открихме 250 000 нови работни места. Половината са на позицията продавач във веригите за тютюневи и печатни продукти, вредни за вас и околните ви, известни като Lafka, а другите около 100 000 работят като тролове в интернет“ – посочват от Позитано 20.

Както е известно, веригата павилиони Lafka пример за успеха на дребния бизнес у нас, с който парламентарните групи на КТБ и ДПС се гордеят.

Същевременно информационните сайтове, форумите и социалните мрежи гъмжат от фалшиви профили, с които се насочва общественото мнение в полза на едни или други идеи, като за целта от БСП са обучили и назначили десетки хиляди служители, които редовно да се занимават с това.

„Вече ще работим по обещанието на коалиционния ни партньор Атака – 1500 лв заплата. За целта сме задвижили всички възможни механизми и сме ускорили инфлацията. Дайте ни да изтеглим едни заеми и до 2 месеца вдигаме заплатите“ – гарантираха от БСП.

zhelyo по идея на Борис/ Nenovinite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *