БСП затегна редиците на Бузлуджа, габровци ги бият с черешовото топче (ВИДЕО)

Бузлуджа 2013Според Сергей Станишев, днес на  Бузлуджа се бяха събрали 50 000 човека.  Традиционната годишна среща на червените се проведе на поляната под върха, чиито монумент, напомнящ на летяща чиния, тъне в разруха.

Автобуси от цяла България се събраха на върха. На края на Габрово, където започва изкачването към Шипка, тази сутрин имаше група протестиращи, които развяваха своите плакати против БСП и правителството на Орешарски.

Всеки един автобус, който пристигаше от Южна България, за да се качи към Бузлуджа, беше освиркван от протестиращите габровци, писаха в Дарик.

Не е било в кръга на характерния габровски хумор, но протестиращите извадили реплика на черешовото топче, което гръмнало в далечната 1876 г. и с което се поставя най-масовата и организирана борба на българите против поробителите.

Габровското черешово топче гърмя днес  против кабинета на Орешарски.

Топлото време изкара на въздух комунисти от различни възрасти. Сергей Станишев обеща на своя електорат, че няма да допусне да падне кабинетът на Орешарски.

Както сподели журналистката Валерия Велева в предаването на Иван Гарелов преди два часа, българите са разделени на две. Едните са на Бузлуджа, вторите са на жълтите павета.

Така разделени, българите живеят вече 23 години. Валерия Велева коментира, че в България й липсва една силна, харизматична, надпартийна, обединяваща личност, която да сплоти целия народ.

Източник: lifescandal.com

2 коментара по “БСП затегна редиците на Бузлуджа, габровци ги бият с черешовото топче (ВИДЕО)

  1. Нямаме нищо против да си го имате (СОЦИАЛИЗМА), доколкото въобще може да го има! Марш от България, там, при ПУТИН! Тъкмо започнахте съвсем да ни отвращавате – мърша от разложените кебапи на Изгубена СТАНКА (Моникова Йосифова – Путина).

  2. Как ще допусне да падне кабинетът, нали съвсем ще му изгори пречупената вече перспектива за Европейски активист.
    АБСУРДНОТО е, че има толкова престъпници и мошеници в България, които заедно с него се страхуват от предстоящия провал. Една дебела стрина даже щеше да го бие: Няма да давате властта!!! Това го постресна и пообърка, защото той НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ЗАДЪРЖИ ТАЗИ ВЛАСТ И ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЧУЖДАТА НЕМУ СТРАНА, НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ!
    Това не е държавен мъж. Това е една съвсем ИЗГУБЕНА и оплетена в престъпленията си СТАНКА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *