БСП ВНАСЯ ДНЕС САМОСТОЯТЕЛНО ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ КАБИНЕТА „БОРИСОВ-3”

Ninova bgnes

Темата е корупция, а мотивите бяха обявени на 10 януари

Миналата седмица лидерът на БСП Корнелия Нинова уточни пред журналисти, че една от причините за това социалистите да не внесат вота заедно с ДПС е речта на Ахмед Доган пред елита на ДПС преди празниците. Доган заяви, че няма кой да управлява. Социалистите не приемат думите му, че няма готова опозиционна сила, която да поеме управлението. Ядосали се и от призива му да се пази стабилността на държавата.

„Преди 6 месеца се явихме на избори с готова управленска програма, готови да спечелим изборите“, каза Нинова. Според нея не е правилно да се изчаква с внасянето на вота, само за да се запази стабилността и сигурността. „За БСП сигурността и стабилността също са важни, но за нас несигурността идва именно от правителството на Бойко Борисов“, каза Нинова.

Според Корнелия Нинова стабилност в страната няма, няма в която и да е система – сигурност, здравеопазване, образование, доходи. „Ние искаме да гарантираме друг тип стабилност и сигурност на страната с абсолютно различен модел на правене на политика”, каза преди седмица лидерът на социалистите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *