Брутална! Райна взриви мрежата с нескопосан Фотошоп!

РайнаФолк дивата Райна изкърти мрежата с бруталната си снимка!

Чалга звездата Райна изпадна в изключително неловка ситуация с гафа на уж професионалното си фото.

Певицата си позволи да обработи въпросната снимка с Фотошоп, но резултатът е наистина потресаващ. Райнето лъсна с ужасяващо изкривена ръка и вдигна на пожар феновете и почитателите си.

Е, бруталното фото на Райна просто разцепи всички рекорди за обработвани снимки с програмата Фотошоп. Не е истина, как натуралната чалгаджийка допусна този гаф в горещата си фотосесия и потресе цялата поп фолк аудитория. Никой не очакваше, че Райна ще си позволи да покаже своя професонална снимки с толкова нескопосан Фотошоп. Още като видяха снимката, феновете и почитателите на Райнето останаха като тряснати. Ръката на певицата има наистина ужасяващ вид и е просто нечовешки изкривена благодарение на Фотошопа. Всички забелязаха, че няма как ръката да певицата от рамото до китката да е обърната навърте към тялото й, а самата й длан в другата посока. Това е все едно да обърнеш ходилото на крака си наобратно, а не то да сочи напред, както нормално….

С този огромен гаф и Райна предизвика недоволството на цялата поп фолк гилдия. “Какви са тези безумия от теб, Райна!?”, “Може ли да се излагаш по този начин!?”, възмущават се потресени интернет потребители в мрежата. А Вие какво ще кажете за брутално изкривената ръка на Райна!?

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *