Боянов: Азис и медиен бос въртят мъжки проститутки!

АзисТарифите не били по-различни от тези при жените – между 50 и 100 лв.

Репортер на „ШОУ” успя да се свърже с един от шефовете на “Ред модел”, агенцията, срещу която има оплаквания за измама. Той побърза да обвини конкурентите и заяви, че те се занимавали с… “мъжка проституция”. Ето и коментарите му:

– Твърдите, че Николай Димитров, който стои зад “Ред моделс”, е бил обвиняван в педофилия?

– Снимал е 17-годишно дете в неприлични пози. След това се оказало, че майката на момчето е полицайка и тя раздуха случая. Държеше най-големите видеоеротични чатове в България. Четири от тях бяха разбити от ГДБОП.

– Имате ли информация дали момичета от неговите агенции са карани да участват в неговите еротични чатове?

– Той никога не се е занимавал с момичета, вие май не разбирате, че говорим за педерасти. Тази негова агенция е създадена, за да задоволява собствените му нужди, а един гей няма нужда от жени.

– Тоест “Ред моделс” обслужва предимно мъже, така ли да ви разбирам?

– Естествено, цялата гилдия знае това.

– Искате да кажете, че “Ред моделс” обслужва ВИП клиенти с хомосексуални наклонности?

– На 100% е това нещо. Аз знам всичко, но не е редно да казвам. Но там няма жени. Все пак е редно и техни приятелчета да се облажват. Всичките хора, които управляват агенция и седят зад нея, са гейове, говорим за Николай Димитров, за певеца Азис и за известен столичен медиен бос. Трима гейове създават такава агенция, според вас защо?

– За какви тарифи говорим?

– Не са по-различни, отколкото при жените – 50 – 100 лева. Най-интересното е, че тази тяхна агенция промотира 10 момченца, които не са си платили за курсовете, а останалите стоят със снимки по сайтовете. Тези момченца са така нареченото ядро на агенцията – хубави, красиви, културисти. От кумова срама там има само четири-пет момиченца. Казвам ви толкова, доколкото съвестта ми позволява.

– Каква е ролята на Азис в цялата тази история?

– Той иска да докаже на Ахмед Али, че може да направи също агенция.

– Кой е този Ахмед Али?

– Те бяха приятели с Азис много години, от сутрин до вечер, в една голяма компания. Ахмед Али създаде “Фреш Фешън” и работи там седем години. През цялото това време Азис му идваше на гости, по стечение на обстоятелствата приятелството им се развали. Тогава Азис искаше да си го върне на Ахмед и да му натрие носа. Така се свърза с Николай и въпросния медиен бос. Ахмед Али сега работи с мен и сме си заедно. “Ред моделс” се явява тяхна конкуренция.

– Все пак това ли искате да кажете, че “Ред моделс” обслужва клиенти мъже с жигола?

– Мога да кажа това отчасти. Първото им направление е да се направят на велики, след това е да се забавляват мъже и третото е да се изкарват някакви пари.

– Вие самият гей ли сте?

– Може да се каже, че наполовина съм гей. Аз заради това съм много вътре в нещата.

Мария НИКОЛАЕВА, БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *