Борисов на рождения си ден: Кабинетът ще падне с гръм и трясък

БорисовКабинетът ще падне с гръм и трясък. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „С прискърбие наблюдавам това, което става в държавата. Понеже ме попитаха – защо нямам настроение – защото начинът, по който така брутално се изнасилва – буквално – от ДПС столетницата в момента, не съм го очаквал. Вече близо 20 дни, този уж експертен, програмен или граждански кабинет, както вече Станишев го нарича, защото бяга от отговорност, защото разбира какво ще му се случи накрая на кабинета, не могат да си направят областни управители. Още работят с нашите”, добави Борисов.

„Вече 20 дни не могат да си сложат заместник-министри, защото единственият пазарлък, който се води в момента, е как да разпределят държавната баница и да я изядат за 2 – 3 месеца.“

„Пораженията, които ще нанесат върху държавата, върху това, което построихме, което проектирахме, и което се гради, ще бъдат тежки”, заяви Бойко Борисов. ГЕРБ не може да ги спре по никакъв начин, може да ги спре само народът“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *