Борисов: Във времето на най-тежката финансова криза построихме повече неща, отколкото 20 години са строени

Борисов„Във времето на най-тежката финансова криза в света, която ни се  падна на мен и нашето правителство, видяхте, че построихме повече неща, отколкото 20 години са строени“. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов,  по време на откриването на парк „Розариум“  в град Казанлък.

„Един мислител е казал, че зад всеки успял мъж има някоя жена, която да стои. В ГЕРБ, зад нас мъжете, вече имаме цяла армия от такива жени“,  каза Борисов и посочи като пример жените министри в кабинета на ГЕРБ, народните представителки от  партията, както и жените кметове на големи градове. „Кметовете на София Йорданка Фандъкова, на Габрово Таня Христова, на Казанлък  Галина Стоянова, имаме за пример жени, които наистина направиха много за регионите си“,  заяви Борисов.

Той избори редица проекти, реализирани в рамките на управлението на ръководения от него кабинет, сред които строежи и ремонти на лечебни и детски заведения,  инфраструктура, спортни обекти. „Когато започнахме с кмета Живко Тодоров в Стара Загора площади, градска среда, спортни зали, тогава винаги ми беше криво, че Казанлък се забавя.  Но не се забави заради нас, а заради некадърен кмет“, посочи Борисов.

„Който си избере народът, той ще управлява. Виждате сега, че за година и два месеца има нула лева за Казанлък, пак ги изберете, ако искате“, коментира пред жителите на града Борисов и допълни, че за хората в ГЕРБ е лесно-„режеш лентички и показваш какво си направил“. „Всичко, което сме направили, остава за вас“, допълни председателят на ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *