Борислав заби круше на Пацата след финала снощи

Панайот и БориславПанайот е бил повален от жесток юмручен удар от неговият съквартирант Борислав. Побойника издебнал футболиста от Гълъбово след края на Биг Брадър и го проснал на земята с зверско круше. Пацата сподели днес по НОВА ТВ, че не чува с едното си ухо и е повръщал цяла вечер.
Митьо Пищова пък, призова пострадалия Панайот незабавно да пусне жалба срещу побойника.
Според следящи от близо обстановката, причината за побоя на Борислав над Панайот е залепването на обувките му. Ще ви припомним, че по заръка на Пацата, Лестер и Найден залепиха обувките на Боби по стените в къщата на Биг Брадър. Всичко това обаче, беше по сценарии на „големия брат”, но Борислав явно не мисли така.
В интернет средите вече се чуват доста негативни мнения по адрес на ръгбиста. Дори се споменава и за саморазправа от страна на фенове на Панайот и обикновени фенове на предаването.
Остава да видим как ще се развият нещата и ще се жалва ли Пацо от бившият си съквартирант.

7 коментара по “Борислав заби круше на Пацата след финала снощи

  1. Одобрявам . Крайно време беше. Както казва мистър Сеймур в „Денят не си личи по заранта“- „Говедото не можеш да го убиеш с мисъл“. За съжаление , наглите , невъзпитани ,недоучени , самовлюбени недорасляци разбират само от това. В никакъв случай не съм апологет на физическото насилие , но понякога просто се налага.

  2. Да не говорим, че статията е под всякаква критика. Не може журналист да пише с толкова много правописни и граматични грешки! „Побойника издебнал“,“с зверско круше“, „от бившият си съквартирант“… Още повече, че статията е с толкова стилови и лексикални неточности. Очевидно е трудно българските журналисти да знаят български език.

  3. този маймун ПАЦАТА е жив педал!!!пълен олигофрен.този когато и да го пребиеш все ще е късно!!!БРАВО НА БОРИСЛАВ!!!

  4. Това е може би НАЙ-НАЙ-НАЙ истинското нещо което е направено свързано с Биг брадър. Биг брадър манипулира както вота на зрителите така и цялото предаване и всичко развиващо се в него с единствената и най- важна цел колкото се може повече СМС-и и да се наберат кинти. Ние глупаците гласуваме ли гласуваме а някой си прави пишка с участниците като им набутва по 100 пъти ТОЯ ОЛИГОФРЕН. Олигофренът с привилегии а другите са второстепенни за биг брадър. ТАКА ЧЕ МНОГО МАЛКО МУ Е БИЛО ТРЯБВАЛО Е ДА ГО РИТА ДОКАТО МЪРДА и да се махне тая ГНЯС от лицето на земата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *