Бориса постоянно кръшкала на бившия си?

БорисаБориса изневерявала системно на бившия си приятел, с когото е била в продължение на четири години.

Запознати твърдят, че по време на дългогодишната си връзка с гаджето си Свилен, тя съвсем не е била толкова хрисима, за каквато се представя в Къртицата.

Преди дни, именно от нейната уста чухме, че е моногамна и когато си има мъж, тя не поглежда други, предават от kliuki.net. Какво обаче е правила тогава в хотелската стая на Силвестър Сталоун?!

Това се питат изумени зрители, след като гръмна аферата и охранителят на звездите Емил Каменов разказа пикантната история. 26-годишният Свилен обожавал Бориса, но тя изглежда не му е отговаряла със същото.

Манекенката определено е много красива и доста кавалери са се пробвали да я имат. По необясними причини обаче, Бориса все се целила в звездни имена.

Много й се искало да се сдобие с малко от тяхната слава, а най-лесният път наистина е да мине през леглото им, възмущават се потресени от поведението на Бориса.

Паметливи ни подсещат, че не беше много отдавна, когато медиите в Испания раздухаха случая как Бориса успяла да омае и Лео Меси. Последвала гореща сцена в джипа на футболиста, за която свидетелстват български изселници.

А най-арогантното в цялата работа било, че по същото време Бориса била в чужбина заедно с любимия си Свилен. После се разчу, че е имало нещо интересно за споделяне и с Коко Динев, но ексблондинката категорично отрече слуховете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *