Бомба: Топ ясновидка с разкритие за Петко Сертов!

Етикети: , , , , , ,

Петко СертовЕто какво заяви топ ясновидката за изчезването на Петко Сертов!

Петко Сертов е жив и е вече в чужбина. Това е заявила известната гадателка Соня Заварчик. Ясновидката казала още, че той знае много работи и затова има заплаха да бъде физически унищожен. Освен това бившия ръководител на ДАНС не страдал от никаква болест и бил физически здрав.

От пети декември Петко Сертов е в неизвестност. Той излезе от дома си, като остави двата си мобилни телефона. Освен това е изтеглил от сметката си осем хиляди лева. Врачката заяви също, че правят опити той да бъде физически унищожен, тъй като знае много информация и е заплаха за някои.

Според бившия колега на Петко Сертов, енергийния специалист Стефан Гамизов за изчезването му може да е била заради принуди да стори нещо ужасно или да напусне страната ни. Той предполага, че има връзка, между събитията, които се случват у нас и изчезването на бившия шеф на ДАНС.

Сертов обаче не споменавал към него да има отправени заплахи. Според неговия работодател това, което в момента се случвало със Сертов не е от битов характер. Той се надява на една положителна развръзка.

Полицията продължава обаче да издирва бившия шеф на ДАНС. Според една от версиите, по които се работи е, че Сертов е катастрофирал тежко в гора. Хеликоптер на Гранична полиция издирва Петко Сертов също, но досега няма никакъв резултат от тази акция. Паралелно с това се извършват и други издирвателни операции. Според колегите му той е бил абсолютно спокоен до ранния следобед, когато след това изчезна.

Бившият шеф на ДАНС не е съобщавал за заплахи, както и за семейни проблеми. В рамките на издирването полицията съобщава, че са направили проверка на контролно-пропусквателните пунктове на страната, както и в съседните държави. Но няма информация, че Петко Сертов е преминал границата. Според ясновидката обаче той вече е в чужбина. Тя твърди, че през тази година ще има две-три политически убийства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *