Бомба: Какво се случва между Коцето и Райна?!

Етикети: , , , , , ,

Коцето и РайнаМразят ли се Коцето и Райна, или има изгледи да затоплят чувствата си?!

Коцето и Райна дават заявка, че не могат да се понасят. Причината е песните, които пуснаха двамата. Според техните фенове в текстовете на новите им парчета сякаш все още бушува огромна вражда мужду двамата. Парчетата сякаш атакуват другия и демонстрират неприязън между тях. Това обаче не отговаряло на истината. Светската клюка на няколко пъти събира двамата и то интимно, въпреки че Коцето е женен и има дъщеричка от съпругата си. Пък и демонстрира, че е много щастлив със семейството си.

Но слухът, че Коцето и Райна не могат да се понасят се потвърждава от това, че двамата не престават да се критикуват. И не само това, но го и правят дори и през телевизионния ефир.

Според това те толкова се ненавиждали един друг, че не искали да се видят и да се чуят повече. Но скоро двамата бяха засека ни в опасна близост един до друг. Явно нещата не са такива, каквито се преекспонират между тях. Дори напротив, отношенията между поп фолк певеца Константин и колежката ум и бившо гадже Райна са нормални и дори са си направо приятелски. Освен това двамата с удоволствие позират един до друг и се снимат заедно пред любопитните папараци. Това още веднъж показва, че Коцето и Райна не се ненавиждат и нямат нищо против другия. Отношенията им не са смразяващи, а напротив, колегиални и в границата на нормалното при подобен род отношения. В противен случай те просто нямаше да бъдат близко един до друг.

Коцето винаги е споделял, че много уважава бившите си гаджета. Все още не знае защо са се разделили с македонското девойче. Той не вярвал, че с Райна ще се разделят. Сега били в много добри отношения, помагали си, а Коцето вече открил и жената на живота си. Която не му вдига скандали и го търпи такъв, какъвто си е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *