Бой на българи и етнически турци

БойСлед пристигането на Муса Палев се стигна по масов бoй В Благоевград стана доста страшно. В града напрежението расте непрестанно. В днешния ден още от сутринта пред сградата на областната управа са се събрали граждани, които протестират срещу назначаването на Муса Палев. Жителите на града изразявали протеста си изключително

бурно, но без сблъсъци. След като разбрали обаче, че пет автобуса от Гоце Делчев ще пристигнат в Благоевград, заедно с Муса Палев, протестиращите се изправиха на нокти. На мястото е имало засилено полицейско присъствие. Въпреки това обаче до сблъсъци се стигна. Представители на ДПС и част от протестиращите започнали жесток бoй. След като полицията успяла да разтърве активистите на ДПС и българите, един човек е арестуван.

Жителите на Благоевград протестират с викове: „Долу ДПС”. Областният управител Муса Палев успя да влезе в сградата, благодарение на охраната. Протестите в града са започнали още снощи, когато пред сградата на областната управа граждани са разпънали палатков лагер. Голяма част от гражданите не протестират единствено срещу Муса Палев. Те изразяват силното си недоволство и срещу цялостната политика, представена до този момент от Пламен Орешарски, пишат от novinaria.bg. Българите разчитат на промяна, която да се случи колкото се може по-скоро, за да не се стигне до нещо наистина страшно в страната.

Източник: novinite24.com

Един коментар по “Бой на българи и етнически турци

  1. ОТДАВНА ПОДОЗИРАМ, ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ СТАТУКВОТО ЦЕЛЯТ ЕТНИЧЕСКИ СБЛЪСЪЦИ И КРЪВОПРОЛИТИЯ ЗА ТОВА СА ТЕЗИ НАЗНАЧЕНИЯ НА ПОТУРЧЕНИТЕ С БЪЛГАРИТЕ ХРИСТИЯНИ, ТОВА ОБАЧЕ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМЕРИМ С ТУРСКИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ! ЧИФУТИТЕ СА В АПОГЕЯ СИ ТЕХНИТЕ ТУРСКИ ОРТАЦИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ! НУЖЕН Е МНОГО СЕРИОЗЕН И МНОГО ДОБРЕ ПРЕМИСЛЕН ОТПОР !!! ЕРОДИРАНИ ЛИЧНОСТИ – НАЦИОНАЛИСТИ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *