Бойко Борисов: Станишев е диктатор, фамилията му управлява държавата

Бойко БорисовСтанишев е диктатор и неговото семейство върти държавата. Не приемам да ме обвинява човек, който го е страх като лидер на партия да приеме и премиерския пост, защото ще отиде на тотален провал. На него сега повече му се спи сутрин и не може да дойде в парламента навреме на работа. Това обяви по Нова ТВ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той призна, че това, което се случва тази седмица в парламента са наистина едни срамни игри, но обясни, че скритата му игра е била обществото да разбере, че това правителство е зависимо от Атака и се крепи на техния един глас.

Когато стартира НС аз им предложих моя глас, за да  не бъдат заложници на Атака, но те го отхвърлиха. А сега в ЕС никой не иска да се срещне с хора от тази партия. Затова е справедливо да се направят нови избори и народът да посочи победителя, категоричен е Борисов.

Според него Волен Сидеров има два варианта – единият, да спре да подкрепя това провалено правителство, но по-вероятно е той да спази договорките с ДПС и БСП и да ги подкрепя до край. Истината е, че това НС е в криза и е лош пример пред чужбина и пред инвеститорите, допълни още лидерът на ГЕРБ.

Към бившите си колеги, които създадоха партия БАСТА, Борисов декларира, че не таи лоши чувства. Но предупреди земеделския си министър Миро Найденов, че е непочтено да си бил министър от ГЕРБ, а сега да плюеш тази партия. Ако не харесваш Цветанов и Фидосова, критикувай ги, но не ги смесвай с ГЕРБ.

Източник: faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *